Kezdetét vette a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság

Megyei II. osztályú labdarúgó U-19-es és felnőtt csapatunk számára augusztus 12-én kezdetét vette a bajnokság.

Az első fordulóban Városföldön szerepeltek csapataink, ahol sajnos U-19-es csapatunk nagyarányú vereséget szenvedett, míg felnőtt csapatunk hiába játszott szervezett és tudatos futballt, mégis 2-1-es vereséget szenvedett. Gólunkat Nagy-Gál Róbert szerezte.

A második fordulóban Hetényegyháza ifjúsági és felnőtt csapatát fogadtuk.
U-19-es csapatunk a pályán 2-2-es döntetlent ért el, de a későbbi fegyelmi határozat értelmében, a három pontot, 3-0-s gólkülönbséggel, a hazai, vagyis a Tiszaalpári SE csapata kapta.
Felnőtt csapatunk, egy kiállításokkal tarkított mérkőzésen, 5-2-es vereséget szenvedett, mindkét gólunkat a nyáron visszatérő Borsi Sándor szerezte.
Felnőtt csapatunk játéka ezen a mérkőzésen elfogadhatónak sem volt mondható, viszont ifjúsági csapatunk egyre jobb formába került.

A harmadik fordulóban még ennél is nehezebb feladat elé nézett mindkét csapatunk, mivel Kiskunmajsán vendégszerepeltek.
A végeredmények azt mutatják, hogy ez mindkét csapat számára túl nagy falat volt.
Viszont, aki látta a mérkőzéseket, az tudja, hogy U-19-es és felnőtt csapatunk is még 0-0-ás állásnál több nagy ziccert is elhibázott, aminek a gólra váltásával biztosan másképp alakult volna mindkét mérkőzés.
Ifjúsági csapatunk 6-3-as vereséget szenvedett, Czingel Ferenc duplázni tudott, míg rajta kívül Tóth Tamás tudott eredményes lenni.
Felnőtt csapatunk 4-0-s vereséget szenvedett.
Az viszont bizakodásra ad okot, hogy ifjúsági csapatunk alaposan megfiatalított felállásban is helytállt, éppúgy, mint a két U-19-es játékossal a kezdőjében felálló felnőtt csapatunk.

A következő hétvégén, a negyedik fordulóban, az újonc, de igen jól rajtoló SC Hirös-Ép ifjúsági és felnőtt csapatát fogadtuk.
Az eredmények már jóval biztatóbbak, ami végre pontokban is megmutatkozott.
Ifjúsági csapatunk, magabiztos játékkal 3-1-re tudott nyerni, Czingel Ferenc mesterhármasával!
Felnőtt csapatunk kétszer is megszerezte a vezetést, de végül Fábián Róbert és Bárdos Bence góljaival 2-2-es döntetlent sikerült elérnünk.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ilyen-olyan okok miatt egyik csapatunk sem tudott ugyanazzal a kerettel nekivágni a következő fordulónak.
Reméljük, ezentúl beáll egy rendszer és mindenki a legjobb tudásával tudja támogatni a saját csapatát!

A felnőtt csapat keretéhez további két játékos csatlakozott Bíró Barna, Borsi Sándor és Surányi Tibor után.
Kürtösi Szabolcsot az SC Hirös-Ép csapatától sikerült leigazolnunk, míg Dobos Richárd újrakezdte a futballt és csatlakozott a Tiszaalpári SE felnőtt csapatához.

Dr. Patak Sándor számol be az idei TAO pályázat sikerességéről:
„A Sportegyesület – látvány csapatsportok TAO támogatására épülő – 2016/17-es Sportfejlesztési Programja 2017. június 3-án lezárult. A program két legfontosabb eleme a Szent Imre téri sportpálya automata öntözőrendszerének, továbbá az új gyepszőnyegnek a telepítése volt. Az idén befolyt TAO támogatások az öntözőrendszer kivitelezésére volt elegendő. Az öntözőrendszer elkészült, működik, mostantól biztosított a pálya napi rendszerességű locsolása. A gyepszőnyeg újratelepítését az Egyesület a 2018. évre halasztotta. Ezúton is szeretnénk megköszönni a Program megvalósítását támogató alábbi cégeknek a támogatást:
MATIC Ipari Szolgáltató KFT., Melkvi Farm Húsipari KFT., TÉRBURKOLAT Kft., FÉMÉPSZER KFT., ÉKISZ Építőipari KFT., ALPÁR-FA BT., PETATRANS BT., CHICKEN-FOOD KFT., Z-G FAKER KFT., ORMO Számítástechnikai KFT., REAL-SALDO BT.!”

Szurkolóinkat megtisztelve, a Tiszaalpári Sportegyesület döntése alapján,
a csapatok őszi mérkőzései mindenki által szabadon látogathatók lesznek!

Az OTP Bank Bozsik-program különböző korosztályaiba tartozó futballistáink is újra elkezdték az edzések augusztus vége óta.
Az ősszel ismét számos tornán vesznek részt legifjabb labdarúgóink.
Sikeres felkészülést kívánunk nekik!

Kézilabda csapatunk is már hetek óta elkezdte a felkészülést az őszi szezonra.
Első őszi bajnoki mérkőzésüket szeptember 24-én, vasárnap, a Kecel vendégeként játsszák majd!

Várunk Minden Kedves Szurkolót a hazai és a vidéki mérkőzéseinkre is!

HAJRÁ ASE!!!